Navigacija

Masterclass Digitalne Transformacije - praksa u kompaniji TeleGroup

Kompanija TeleGroup je jedna od vodećih tehnoloških kompanija specijalizovana za razvoj i implementaciju poslovnih IT i IoT sistema  i izgradnju IT, telekomunikacione i elektroenergetske infrastrukture. Danas uspešno poslujemo na širem tržištu Evrope. Zahvaljujući razumevanju poslovnih procesa, što je fundamentalni element u procesu digitalne transformacije poslovanja, u mogućnosti smo da korisnicima pružimo optimalna rešenja za povezivanje, digitalizaciju,  automatizaciju i zaštitu svih segmenata poslovanja. TeleGroup tim broji preko 400 zaposlenih na nivou čitavog sistema i ponosan je na kadar koji poseduje preko 600 stručnih sertifikata  potrebnih za implementaciju softverskih, hardverskih i infrastrukturnih rešenja.

Šta podrazumeva Masterclass za digitalnu transformaciju?

Na Masterclass-u naučićeš da spojiš svoje tehničko znanje sa praktičnim znanjem koje ćeš steći na TeleGroup radionicama. Radom u multidisciplinarnom timu, steći ćeš veštine rada u timu, veštinu prezentovanja i mnoge druge.

Najvažnije, naučićeš da koristiš alate kojim se razvijaju tehnička rešenja kako bi projekti odgovarali potrebama korisnika.

Šta te očekuje?

🔧 4 radionice u okviru kojih spajamo tehnologije i biznis
👩‍💻 Dan u TeleGroup-u na radnom mestu po izboru
🚀 Grupni projekat
🎁 Nagrade za pobednički tim
😎 Potvrda o izvršenoj praksi
💻 Mogućnost nastavka rada kroz praksu u kompaniji

Prijavi se na sledećem linku.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2935/TG-logo.jpg
  • /uploads/attachment/vest/2935/Vizual.png